Hemlösa katters vecka

På initiativ av MJAU så infaller Hemlösa katters vecka för fjärde året i rad. 75 katthem engagerar sig i Hemlösa katters vecka 2020. Temaveckan som riktar ljuset mot Sveriges över 100 000 hemlösa katter och alla de katthem som gör sitt yttersta för att hjälpa dem. Vi på Djurskyddet Örnsköldsvik vill uppmärksamma denna vecka även i Örnsköldsvik. Och du kan under denna vecka skänka en gåva till hemlösa katter, endera genom att skänka kattmat eller en valfri gåva på någon av nedanstående butiker:

¤ STORA COOP: Där kommer det att finnas en insamlingslåda som är utformad som en Mjau tetraförpackning, där kan du köpa Mjaus kattmat och lämna i lådan. Detta går sedan direkt till Djurskyddet Örnsköldsvik och våra katter i deras jourhem.

¤ REGINAS ZOOHÖRNA: Tisdag 20/10 finns vi på Reginas Zoohörna mellan kl 12-18.

¤ NATURLIGA NORRLAND: Torsdag 22/10 finns vi på Naturliga Norrland mellan kl 15-18.

Vi finns på plats hos ovanstående samarbetspartners under ovan angivna tider. Kom in och prata med oss om Djurskyddet och vårt arbete med hemlösa katter. De kommer även att bidra till Djurskyddet Örnsköldsvik på olika sätt under Hemlösa katters vecka. Så stöd våra lokala djurbutiker och stöd Djurskyddet Örnsköldsvik samtidigt! ❤️

Mer information om Hemlösa katters vecka hittar du här: https://www.mjau.se/kattliv/hemlosa-katter/