Julen stundar

Bara runt hörnet har vi första advent och snabbt därefter kommer julhelgen. För många av oss innebär det mycket kärlek, roligheter och umgänge med familj, vänner och släkt. Julen kan också innebära ledighet och nedvarvning, men för oss tar jobbet inte någon paus. Katterna tar inte julledigt och kanske än mer får de kämpa på extra mycket. Snön och kylan har precis lagt sig och kommer vara kvar under flera månader framåt. För oss människor är det enkelt att ta på sig underställ, täckbyxor, dunjackor och powerstövlar men katterna kan inte klä på sig dessa varma och trygga kläderna. Istället söker de sig till översnöade skjul, letar mat som nu är svårt att få fram under all snö och tyvärr är det många katter som inte kan värma sig och möter en tråkig jul.

Julen i dagens samhälle handlar mycket om klapparna och spänningen om vad tomten kommer med i säcken när han knackar på dörren. Några som inte får några julklappar är de katter som fortfarande går ute i kylan täckta i snö.
Det DU kan hjälpa och stötta med är en julgåva till Djurskyddet Örnsköldsvik och katterna som idag redan bor på katthemmet och för de katter som kommer att flytta in framöver.

Den, enligt oss såklart, bästa julklappen tomten kan ge i år är ett medlemskap hos Djurskyddet Örnsköldsvik eller en gåva som oavkortat går till katterna på Lunnebo katthem. Det kan du göra genom att swisha till 123 602 18 85 (skriva gåva/gåvamedlemskap i meddelandefältet) eller sätta in din gåva på plusgiro 296523-4 och markera med ”gåva”. På så sätt kan vi hjälpa fler frusna katter som kan komma in till värmen och få fira jul med sina nya nära och kära.

På sidan https://djurskyddetornskoldsvik.com/djurskyddet-com-skank-en-gava/ hittar ni gåvobevis som ni kan ge i julklapp till din djurälskande vän, mamma, bror eller partner.

God Jul önskar Roffe tillsammans med Djurskyddet Örnsköldsvik och de hittills 153 katter vi och ni hjälpt i år.