Hjälp oss att hjälpa

Skänk en gåva

Djurskyddet Örnsköldsvik bygger sin verksamhet på ideella krafter och gåvor från medlemmar och allmänheten. Det finns flera sätt att stödja oss och vårt arbete för djuren. Förutom att bli medlem och på så vis kontinuerligt bidra till vår ekonomi, så kan ni sända gåvor genom att swisha till 123 602 18 85 (skriv gåva i meddelandefältet). Det går även bra att sätta in valfri gåva på vårt plusgiro 296523-4.

Bli medlem

Bli gärna medlem i  Örnsköldsviks Djurskydd och hjälp oss att hjälpa djuren.

Att vara medlem kostar 200 kr/år. Betalas in på vårt plusgiro: 29 65 23 – 4

Som medlem i föreningen får du riksförbundets tidning ”Djurskyddet”. Du blir kallad till årsmötet där du kan ta del av vad som hänt i föreningen under det gångna året.

Du förbinder dig inte till något som medlem men vill du aktivera dig finns det arbetsuppgifter att hjälpa till med. Naturligtvis är du välkommen att kontakta föreningen med förslag om hur vi kan bli ännu bättre på att höja djurens status och värde. 

Matar du småfåglar eller andra djur som ex. rådjur? Då kan du söka bidrag till foderkostnaden hos oss (max 500 kr per medlem och år). Info om hur du går tillväga får du tillsammans med inbetalningskortet och informationsbrevet som går ut till alla medlemmar innan årsmötet. Det är ett arv som vi erhållit där givaren önskat att pengarna ska komma småfåglar och småvilt tillgodo som gör detta möjligt.

Enklast blir du medlem genom att klicka på knappen nedan:

%d bloggare gillar detta: