Kanin

Är du intresserad av en kanin från Djurskyddet Örnsköldsvik, så ber vi dig att läsa igenom informationen SÖKER NYTT HEM först.

Här nedan finner du de kaniner som nu söker nya hem. Det finns oftast fler kaniner än de som finns på denna sida. Detta p.g.a. att de ligger olika i sin utveckling och vissa behöver mer tid innan de kan flytta till sina nya hem. Men kontakta oss gärna så kan vi berättar mer! Formulär för intresseanmälan finner du längst ner på denna sida!

Frasse 1 år

Frasse är en trevlig kanin som älskar att gräva. Just nu bor han med några honor och det går jättebra. Nu längtar han efter sitt föralltidhem. Frasse är kastrerad och försäljningsklar.

TEDDY, 2 år

Teddy är en Grå/vit kanin på 2 år, väldigt trevlig och social, gillar att gosa. Han vill gärna ha en kompis. Är nu van att bo utomhus med hage – kommer vara kastrerad vid försäljning.

Rut är en framåt och fartfylld dam som är nyfiken på det mesta. Kan nog bli en mysig knäkanin om man börjar hantera och lära känna henne mer, klättrar alltid lite på en när man sätter sig i boxen 🥰 Går bra att lyfta upp och hålla. Kastrerad och försäljningsklar

Är du intresserad av att köpa en kanin från Djurskyddet?

Skicka ett mail till adoptionoviksdjurskydd@hotmail.com

Berätta kort om dig själv, vilken kanin du är intresserad av samt hur vi kan nå dig.