Söker hem

Vi har ofta fler katter som söker nya hem än de som finns upplagda här på hemsidan. Ibland hinner vi inte uppdatera sidan när det kommer in nya katter.

Är du intresserad av en katt från Djurskyddet Örnsköldsvik, så ber vi dig att läsa igenom informationen SÖKER NYTT HEM först.

Här nedan finner du de katter som nu söker nya hem. Det finns oftast fler katter än de som finns på denna sida. Detta p.g.a. att de ligger olika i sin utveckling och vissa behöver mer tid innan de kan flytta till sina nya hem. Men kontakta oss gärna så kan vi berättar mer! Här finns formulär för intresseanmälan: Tryck HÄR!

SELMA 2-3 år.

Selma

Detta är Selma hon är lite kameraskygg. Hon kommer från en kattkoloni och söker nu ett nytt hem där hon kan känna sig bekväm och lugn. Selma är försiktig och skygg och söker därför en matte eller husse som kan ge henne tid att känna sig trygg. Selma önskar ha en kattkompis i sitt nya hem.

Selma är tillgänglig från och med juli.

Kiara

En tuff brud med mycket kärlek att ge. Hon har gått från en lite skyggare katt till att vara den gosigaste katten som gärna vill ge kramar och ligga nära. Så fort hon känner sig hemma och bekväm är hon alltid vid dig. Kiara tycker om att leka och hittar ibland sin inre kattunge. Kiara vill helst vara ensamkatt och få all uppmärksamhet själv.

PELLE, ca 2 år

Pelle är en skygg liten herre men som är nyfiken på människor. Han visar intresse att leka och tycker det verkar roligt.

Ann-Louise (AnnLo) (tingad)

Nyfiken och trevlig katt men skyggare av sig. Hon är framme mycket och gillar och sitta vid fönstret och titta ut. Med kärlek, tid och omtanke kommer hon att blomstra ut.

AnnLo önskar hitta ett hem där hon efter ett tag kan komma ut och jaga möss .

Sylvia (tingad)

Sylvia är en trevlig och lugn katt, hon tycker om att leka och är försiktig när det kommer till människokontakt. Hon är skygg efter att ha levt ute och behöver tid för att känna sig bekväm i sitt nya hem.
Sylvia vill hitta ett hem där hon efter ett tag kan få komma ut och gå på äventyr och få mycket kärlek.

Mira, 14 veckor

Mira letar nu sitt för-alltid-hem. Hon vill gärna komma till ett hem där de hon har en kattkompis. Hon är busig och gosig.

Hon är redo för försäljning redan nu.

%d bloggare gillar detta: