Katt söker hem

Är du intresserad av en katt från Djurskyddet Örnsköldsvik, så ber vi dig att läsa igenom informationen SÖKER NYTT HEM först.

Här nedan finner du de katter som nu söker nya hem. Det finns oftast fler katter än de som finns på denna sida. Detta p.g.a. att de ligger olika i sin utveckling och vissa behöver mer tid innan de kan flytta till sina nya hem. Men kontakta oss gärna så kan vi berättar mer! Formulär för intresseanmälan finner du längst ner på denna sida!

RUT, 2-4 år

Rut är lite skygg och rädd, men med de rätta människorna kommer hon att med trygghet och kärlek att blomma ut och visa hennes fantastiska personlighet.

Rut är redo för flytt till sitt för-alltid-hem idag!

MAJA, 8 år

Här har vi Maja, hon har levt förvildad men blivit matad av människor runtom där hon strosat omkring. Hon söker ett hem som ger henne möjlighet till utemiljö och ett hem som kan ge henne kärlek och trygghet samt tid att utvecklas.

Hon är redo för flytt efter kastrering.

Marit, 2-3 år

Här har vi Marit, den tredje av de tre musköterna. Marit har också levt förvildad med människor som matat henne. Hon behöver ett hem med tid och kärlek samt utemiljö.

Hon är redo för flytt redan idag.

SIMA, 2-4 år

Här har vi Sima, hon är mamma till Leo, Silas och Speedo. Hon födde sina ungar under en husbro och har bott hela sitt liv utomhus. Sima mellanlandar nu på katthemmet innan hon hittar sitt för-alltid-hem, hon önskar få komma till ett hem med värme, kärlek och trygghet. Kanske hemmet också har en tam kattkompis eller hundkompis som kan visa henne hur det goda livet faktiskt är.

SALMIAK, 2-4 år

Salmiak har även hon bott i en ladugård utan människokontakt innan. Hon har även fött minst en kull detta året. Därför längtar hon nu efter lugn och ro i ett kärleksfullt hem som kan ge henne tid att känna sig hemma. Salmiak är nyfiken och hoppas på en kattkompis i sitt nya hem.

Försäljningsklar

ANKI, 2-4 år

Anki är en nyfiken men skygg liten kisse som även hon bott i ladugård hela sitt liv. Att hon vill komma in i värmen hos en kärleksfull och trygg människa är en självklarhet.

Anki är försäljningsklar

STRIMMAN, 2-3 år

Detta är Strimman, hon är en skygg och försiktig katt som kommer ge så mycket kärlek till sitt för-alltid-hem. Hon födde en kattunge i somras som nu flyttat hemifrån. Strimman letar ett lugnt hem.

PETTER, 4-6 år

Petter är en skygg och lite rädd herre som inte bekantat sig så mycket med människan innan. Han söker därför ett hem som har tid att lära känna Petter i hans takt och som kan visa hur kärleksfull och snäll människan kan vara.

SKRAJSAN, 2-4 år

Skrajsan här har fått sitt namn då hon både varit skraj för människan och människan varit skraj för henne då hon varit beskyddande gentemot hennes ungar. Hennes ungar är nu snart utflugna och Skrajsan vill hitta sitt för-alltid-hem. Hon söker ett hem där hon ges tid att få bli trygg och som ger henne all kärlek och gos.

SMIRRA, 2-4 år

Smirra letar sitt för-alltid-hem nu efter hennes ungar är utflugna från huset. Hon är lite försiktig men är nyfiken på vem människan är och hoppas på att dom är snälla. Smirra önskar ett hem som är lugnt men kanske med en tam kattkompis som kan visa hur snäll människan är.

Simba (orange) och Tyson (svart)

Simba och Tyson är två mysiga och sällskapliga katter som trivs jättebra med varandra. Båda håller sig gärna nära människan för att få gos eller godis eller en lekstund, även om Tyson var lite reserverad till en början.

De vill flytta till sitt för-alltid-hem tillsammans där de har möjlighet till utevistelse.

DAISY, 7 år

Här har vi fina Daisy. Hon är en söt och tam tjej som kan vara lite försiktig. Daisy önskar få komma till ett lugnt hem utan djur och barn.

Hon är redo för flytt redan idag!

Är du intresserad av att köpa en katt från Djurskyddet? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

INTRESSEANMÄLAN KATT