Söker hem

Vi har ofta fler katter som söker nya hem än de som finns upplagda här på hemsidan. Ibland hinner vi inte uppdatera sidan när det kommer in nya katter.

Är du intresserad av en katt från Djurskyddet Örnsköldsvik, så ber vi dig att läsa igenom informationen SÖKER NYTT HEM först.

Här nedan finner du de katter som nu söker nya hem. Det finns oftast fler katter än de som finns på denna sida. Detta p.g.a. att de ligger olika i sin utveckling och vissa behöver mer tid innan de kan flytta till sina nya hem. Men kontakta oss gärna så kan vi berättar mer! Här finns formulär för intresseanmälan: Tryck HÄR!

Eszter, 6 år

Detta är Eszter, hon är en sexårig hona som söker nytt hem. Hon tycker om att bli kliad och klappad men inte att sitta i knä. Hon tycker om att leka, helst där hon får springa mycket. Eszter vill gärna kunna ha möjlighet att gå ut om hon vill det, hon tycker om att vara inne på vintern och ute på sommaren.

Bra att veta om Eszter är att hon har en gammal skada i ena bakbenet från att ha varit äventyrlig under hennes kattungeår.
Hon är kastrerad, chip-märkt, försäkrad och redo att flytta till sitt nya hem redan idag.

Jafar, okänd ålder

Detta är Jafar, han är en skygg liten herre som har stor potential att bli en riktigt gosig gubbe. Han har levt ute hela sitt liv utan mänsklig kontakt och kärlek tidigare vilket gör att han är lite rädd för människan. Under tiden han har bott på katthemmet har han utvecklats mycket och i rätt hem kommer han utvecklas ännu mer.

SNÖVIT 3 år (tingad)

Kastrerad och id-märkt misse på 3 år. En bestämd dam, som vill vara sin egen chef. Därför vill hon inte bo med andra katter. Hon är en prydlig dam som ser till att sköta sin hygien dagligen, därav hennes vackra päls. Snövit älskar mat och gos, och skulle uppskatta att kunna gå ut ibland. En mycket kelig och go katt!

Snövit är kastrerad och redo för flytt.

KITTY, 11 år

Kitty, en fin kisse i sina bästa år. Hon är en stilig donna som är tam och supergosig. Kitty är där du är och är en kärleksfull katt.

Hon kan bo med andra katter men trivs också som ensamkatt där hon har sin människa helt för sig själv.

Kitty är redo att flytta till sitt för-alltid-hem idag!

LEAH, 12 år

Detta är Leah, hon är en tam och gosig dam som gärna hänger i soffan.

Är van med andra katter men tycker också det är skönt att vara uppmärksamhetens centrum.

Leah kan flytta till sitt för-alltid-hem redan idag!

TURE, 7 månader

Detta är Ture, han är en dvärgvädursblandning . Han är en skuttig och snäll kanin som är van med både katter och barn. Han går på lådan.

STEN, 5-6 år

Detta är Sten, han är en stilig hane som är tam och gosig. De senaste 3-4 åren har han dock gått ute ensam och längtar nu efter att komma till värmen av ett kärleksfullt för-alltid-hem

Sten kan flytta i samband med chipmärkning hos veterinär.

GUNNAR, okänd ålder

Här har vi Gunnar. En riktigt stilig och stor herre som kan vara lite tveksam på människan men ändå längtar efter gos i soffan och mycket kärlek. Han ser framemot att vara herren i huset men behöver inte vara ensamkatt utan är van att bo med andra katter.

Gunnar är redo att flytta till sitt för-alltid-hem redan idag.

%d bloggare gillar detta: