Söker hem

Vi har ofta fler katter som söker nya hem än de som finns upplagda här på hemsidan. Ibland hinner vi inte uppdatera sidan när det kommer in nya katter.

Är du intresserad av en katt från Djurskyddet Örnsköldsvik, så ber vi dig att läsa igenom informationen SÖKER NYTT HEM först.

Här nedan finner du de katter som nu söker nya hem. Här finns formulär för intresseanmälan: Tryck HÄR!

”LENA”

Katthona, spenderat sin första tid i livet i en större koloni utomhus. Nyfiken flicka som verkar gilla livet inne i trygg miljö. Lite skeptisk mot människor fortfarande men går att klappa och med rätt matchning kommer detta bli en mycket fin och kelig kisse! Kastrerad & ID-märkt. Ålder 3-5 år.

”GUSTAV”

Pigg senior, ca 7 år, som uppskattar livet inomhus. Kommer från en mindre kattkoloni.
Social kille som tycker om kel och mys. Pratglad och tycker om att leka!
Kastrerad & ID-märkt.

”SKRUTTAN”

Skruttan har levt sina första år ute tillsammans med ett tjugotal andra katter. Hon är försiktig och osäker på människor, men trots sin osäkerhet är hon framme i jourhemmet för att umgås och är nyfiken på det nya livet! Har nyligen tagit steget att äta ur jourmattes hand. Mycket vacker i sin täckning. Väntar på kastrering & ID-märkning. Ålder ca: 4-6 år.

”MISSY”

Missy Mamsen, som hon kallas i sitt jourhem, omhändertogs dräktig i samband med en villabrand. Hon fick sin kull med ungar och är nu redo att komma till sitt för-eviga-hem där hon får leka och vänja sig vid livet i en familj. Går att klappa men behöver tid att vänja sig att trivas i människors sällskap. Kastrerad & ID-märkt. Ålder okänt.

”MISSAN”

Missan är en Donna som hittades i ett kattkoloni och levt sina dagar ute eller det närliggande ödehuset. Missan är en pratglad dam som börjar trivas med livet inne i värmen med bus och lek. Hon behöver fortfarande vänja sig vid människor men när man gett henne den tiden så får man en tillgiven katt för livet! Kastrerad & chipmärkt. Ålder ca: 4-6 år.

”TROLL”

En bild som visar katt, inomhus, sitter, tittar

Automatiskt genererad beskrivning

Kattkille född och uppvuxen i en kattkoloni inne i ett hem med människor, men är lite avvaktande. Går att hålla i famnen och klappa, men behöver få tid att skapa förtroende till sin nya människa. Kastrerad & ID-märkt. Ålder ca: 3-5 år.

”RAGNAR”

Svart hankatt som har levt i en koloni utomhus. Har varit lite av en lekfarbror med alla kattungar som föddes i den kolonin. Är avvaktande mot människor men är nyfiken och kommer att bli en fantastisk familjemedlem om han bara får lite tid. Ålder okänt, men uppskattningsvis 4-5 år. Kastrerad och ID-märkt.

%d bloggare gillar detta: