Söker hem

Vi har ofta fler katter som söker nya hem än de som finns upplagda här på hemsidan. Ibland hinner vi inte uppdatera sidan när det kommer in nya katter.

Är du intresserad av en katt från Djurskyddet Örnsköldsvik, så ber vi dig att läsa igenom informationen SÖKER NYTT HEM först.

Här nedan finner du de katter som nu söker nya hem. Det finns oftast fler katter än de som finns på denna sida. Detta p.g.a. att de ligger olika i sin utveckling och vissa behöver mer tid innan de kan flytta till sina nya hem. Men kontakta oss gärna så kan vi berättar mer! Här finns formulär för intresseanmälan: Tryck HÄR!

GÖRAN 4-6 år

Har vandrat under många långa år i en by strax utanför Örnsköldsvik. Har sett och varit runt människor men är ännu ej bekväm i vårt sällskap. Behöver få tid att känna tillit och trygghet.

Kastrerad och ID-märkt.

2 kastrerade och ID-märkta grabbar söker ett föralltidhem – tillsammans. Kasper till vänster är 4 år gammal och Alfons är 6 år. De behöver komma till någon som har möjlighet att ta emot dem båda och som kan ge dem de goda livet de förtjänar.

De har provat att vara ifrån varandra och det fungerar inte. Alfons blir så låg och nere när han är ifrån sin bästa vän, så det är inte ett alternativ.

De är två tama och goa herrar som gärna flyttar dit där de får möjlighet att vistas ute så småningom.

%d bloggare gillar detta: