Katt söker hem

Är du intresserad av en katt från Djurskyddet Örnsköldsvik, så ber vi dig att läsa igenom informationen SÖKER NYTT HEM först.

Här nedan finner du de katter som nu söker nya hem. Det finns oftast fler katter än de som finns på denna sida. Detta p.g.a. att de ligger olika i sin utveckling och vissa behöver mer tid innan de kan flytta till sina nya hem. Men kontakta oss gärna så kan vi berättar mer! Formulär för intresseanmälan finner du längst ner på denna sida!

GUBBEN, 13 år

Här har vi en kattgubbe på riktigt, han heter nämligen Gubbe. Han letar nu ett nytt hem då hans tidigare ägare inte längre har möjlighet att ta hand om honom pga. ålder. Han är en gosig och tam kisse som vill ha ett lugnt hem. Han är van både att vara inne och ute.

Gubben är kastrerad och redo för försäljning

RUT, 2-4 år

Rut är lite skygg och rädd, men med de rätta människorna kommer hon att med trygghet och kärlek att blomma ut och visa hennes fantastiska personlighet.

Rut är redo för flytt till sitt för-alltid-hem idag!

SOFIA, 2-4 år

Sofia har så mycket kärlek och gos att ge. Hon har tidigare haft det lite tufft vilket har gjort henne skygg och rädd för människan men med det rätta hemmet kommer en helt ny och trygg kisse komma fram.

Sofia är redo för flytt till hennes för-alltid-hem redan idag.

OLGA, 4-6 år

Olga letar sitt nya hem som ger henne tid och möjlighet att få bygga upp trygghet och en tillvaro där hon har tid att utforska. Hon letar efter ett hem som ger henne mycket kärlek och gos och såklart lite godis. Olga har lite dålig hörsel och kan ibland lägga sig på vägen utan att flytta sig för bilar, därför söker Olga ett hem där hon blir innekatt.

Olga är redo för flytt redan idag.

SKRÅLLAN, 2-4 år

Här har vi Skrållan, precis som sina kompisar är hon rädd och skygg för människor. Hon letar ett hem som har tid och kan ge henne trygghet och kärlek, något hon inte känt tidigare.

Skrållan är redo för flytt redan idag.

MAJA, 8 år

Här har vi Maja, hon har levt förvildad men blivit matad av människor runtom där hon strosat omkring. Hon söker ett hem som ger henne möjlighet till utemiljö och ett hem som kan ge henne kärlek och trygghet samt tid att utvecklas.

Hon är redo för flytt efter kastrering.

Mette, 5 år

Mette har även hon levt förvildad och blivit matad av människor i byn där hon hållt till. Trots det är hon skygg människan och behöver därför ett hem som har tålamod att ge henne utrymme till att känna trygghet och som ger henne extra mycket kärlek.

Hon är redo för flytt efter kastrering.

Marit, 2-3 år

Här har vi Marit, den tredje av de tre musköterna. Marit har också levt förvildad med människor som matat henne. Hon behöver ett hem med tid och kärlek samt utemiljö.

Hon är redo för flytt efter kastrering.

LOVISA, 4-6 år

Lovisa, en kisse som är rädd och skygg människan för hon har inte fått känna kärlek och trygghet från dom innan. Hon är lite fräsig men med de rätta människorna och det rätta hemmet kommer hon blomma ut och bli lika fin och strålande som en solros. Lovisa skulle vara glad att ha en tam kompis i sitt nya hem

Försäljningsklar efter kastrering och ID-märkning

SIMA, 4-6 år

Här har vi Sima, hon är mamma till Leo, Silas och Speedo. Hon födde sina ungar under en husbro och har bott hela sitt liv utomhus. Sima mellanlandar nu på katthemmet innan hon hittar sitt för-alltid-hem, hon önskar få komma till ett hem med värme, kärlek och trygghet. Kanske hemmet också har en tam kattkompis eller hundkompis som kan visa henne hur det goda livet faktiskt är.

Försäljningsklar efter kastrering och ID-märkning

MAJSAN, 4-6 år

Här har vi Majsan. Även hon har bott ute hela sitt liv och längtar nu efter att få bo i värmen. Hon är lite skygg människan då hon inte haft interaktion med de innan, men på katthemmet har hon blivit mer och mer nyfiken på människan för var dag.

Försäljningsklar

OLIVIA, 2-4 år

Olivia är, som ni ser, en fin dam. Hon är lite skygg men håller alltid koll på en när man går in i hennes rum. Olivia önskar komma till ett hem med en kattkompis. Hon behöver husse/matte som ger henne tid att bli trygg och bekväm hemma och som kan ge henne all kärlek hon förtjänar.

Försäljningsklar efter kastrering

ELLEN, 2,5 år

Detta är Ellen. Hon har fått flytta runt mycket i sitt korta liv, hon vill nu komma till sitt för-alltid-hem. Hon är nyfiken och hänger gärna där du är. Hennes favoritsyssla är att sitta i fönster och kolla på alla fåglarna som flyger omkring utanför. Hon är väldigt kelig, när hon vill.

Försäljningsklar.

ASTRID, 2-4 år

Astrid är på jakt efter sitt för-alltid-hem. Hon vill ha ett hem med kärleksfulla och trygga människor. Kanske kan hon till och med få en kattkompis i det nya hemmet. Hon är lite skygg men är väldigt nyfiken.

Försäljningsklar

ULLA, 2-4 år

Ulla är en nyfiken liten dam. Hon kan dock vara lite skygg då hon bott i en ladugård och inte haft människokontakt innan. Ulla längtar efter att få känna kärlek och att få allt det goda i livet som godis, mat och en massa gos.

Försäljningsklar

SALMIAK, 3-5 år

Salmiak har även hon bott i en ladugård utan människokontakt innan. Hon har även fött minst en kull detta året. Därför längtar hon nu efter lugn och ro i ett kärleksfullt hem som kan ge henne tid att känna sig hemma. Salmiak är nyfiken och hoppas på en kattkompis i sitt nya hem.

Försäljningsklar

ANKI, 3-5 år

Anki är en nyfiken men skygg liten kisse som även hon bott i ladugård hela sitt liv. Att hon vill komma in i värmen hos en kärleksfull och trygg människa är en självklarhet.

Anki är försäljningsklar

BLIXTEN, 4-6 år

Blixten letar ett hem som kan ge henne tid och trygghet att få blomma ut till den mysiga katt hon är. Hon letar ett hem som kan ge henne kärlek och mycket gosaker.

Försäljningsklar

SOTIS, 2-4 år

Här har vi Sotis, hon har haft svårt att lita på människan och behöver därför ett hem som kan ge henne lugn och ro i att bli trygg och kunna börja lita på människan. Hon är väldigt fin katt som är lite avvaktande men med det rätta hemmet kommer hon att bli supergosig.

Försäljningsklar

BRITTA, 4-6 år

Här har vi Britta. Hon har gått ute länge, i den byn hon höll sig till kände alla igen henne men det var ingen som var hennes hem. Britta är därför lite avvaktande för människan då hon inte har bekantat sig med dom innan. Hon är en självbestämmande dam med mycket kärlek att ge i det hem hon kommer till.

Britta är försäljningsklar efter kastrering och IDmärkning.

GIZMO, 4-6 år

Detta är Gizmo, han är en gosig och gullig kisse som nu söker sitt för-alltid-hem. Han vill komma till ett hem som kan ge han möjlighet att gå ut. Gizmo är en matglad kille.

T-REX, 10-12 år

Här har vi T-rex, han är en snäll och mysig katt som vill komma till ett hem som ger honom möjlighet att gå ut på äventyr. Han längtar efter att få mycket kärlek och gos.

T-Rex är försäljningsklar!

Znoddas, 6 år och Zigge 1 år

Znoddas och Zigge letar ett nytt hem tillsammans . De är båda mycket gosiga och mysiga katter som vill ha ett hem utan barn och hund. De är innekatter, kastrerade och ID-märkta.

JUSSI, 7 år

Jussi är en snäll och go katt. Han älskar mat och tycker om att få gå ut en stund varje dag. Han är van vid kattlucka. Tycker om att gosa i soffan på kvällen. Jussi vill dock vara ensamkatt då kan vaktar sin matskål.

Jussi är försäljningsklar idag.

SIGRID 3 år

Sigrid är en go katt som är väldigt snäll och fin. Hon tycker om lugn och söker ett hem med möjlighet att gå ut. Hon är van med både hund och katt men föredrar en äldre kattkompis.

Hon är kastrerad och chipmärkt redo för flytt!

NILS, 3-5 år

Nils är en försiktig liten herre som vill lära känna människan lite mer innan han litar på den helt. När han lärt känna människan kommer han att blomma ut till en riktig gosgubbe. Söker ett lugn och tryggt hem.

PEPSI, 3 år

Pepsi är en mycket gosig och äventyrlig herre. Han letar ett hem där han kan få utevistelse och mycket kärlek. Han är också väldigt matglad.

Pepsi är redo för flytt idag!

STRIMMAN, 2-3 år

Detta är Strimman, hon är en skygg och försiktig katt som kommer ge så mycket kärlek till sitt för-alltid-hem. Hon födde en kattunge i somras som nu flyttat hemifrån. Strimman letar ett lugnt hem.

SLASH, 6 år

Slash letar ett hem med utevistelse och utan hundar. Han är en gosig herre som vill komma till sitt för-alltid-hem.

BJÖRNE, ca 3-5 år

Detta är Björne, han må se lite arg ut men han är en riktigt trevlig herre. Han har en ögonskada sen hans tid när han levde utomhus, han kommer få veterinärvård för detta.

Han är kastrerad.

MORRIS, 4-6 år

Här har vi Morris. Han är en stor och stilig herre. Han letar ett hem med utevistelse och som har mycket kärlek och gos att ge.

PETTER, 4-6 år

Petter är en skygg och lite rädd herre som inte bekantat sig så mycket med människan innan. Han söker därför ett hem som har tid att lära känna Petter i hans takt och som kan visa hur kärleksfull och snäll människan kan vara.

PELLE SVANSLÖS, 3-4 år

Pelle har länge strosat omkring ute och kollat in människan och deras boskap, men aldrig vågat närma sig dom. Han letar ett hem som kan ge han tid och kärlek att blomma ut till den gosgubbe vi vet att han kommer bli.

SALLY, 2 år

Sally letar ett lugnt hem utan hundar. Hon är lite försiktig gentemot människan och vill ha ett hem som är fullt av gos och kärlek, där hon ges tid att få bli trygg.

SKRAJSAN, 2-4 år

Skrajsan här har fått sitt namn då hon både varit skraj för människan och människan varit skraj för henne då hon varit beskyddande gentemot hennes ungar. Hennes ungar är nu snart utflugna och Skrajsan vill hitta sitt för-alltid-hem. Hon söker ett hem där hon ges tid att få bli trygg och som ger henne all kärlek och gos.

SMIRRA, 2-4 år

Smirra letar sitt för-alltid-hem nu efter hennes ungar är utflugna från huset. Hon är lite försiktig men är nyfiken på vem människan är och hoppas på att dom är snälla. Smirra önskar ett hem som är lugnt men kanske med en tam kattkompis som kan visa hur snäll människan är.

TJORVEN OCH SKRÅLLAN, 10 år

Tjorven (hona) och Skrållan (hona) letar sitt nya hem tillsammans, de har levt tillsammans i 10 år och vill fortsätta med det. De önskar utevistelse i sitt nya hem. De är båda väldigt gosiga katter som ser framemot soffhäng och såklart lite go mat.

KENT, 5 år

Här har vi Kent, han är en försiktig liten herre som är väldigt matglad. Han vill bo med annan katt, gärna tamkatt som kan guida honom rätt i sitt nya hem. Gärna möjlighet till utevistelse.

Är du intresserad av att köpa en katt från Djurskyddet? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

INTRESSEANMÄLAN KATT