Katt söker hem

Är du intresserad av en katt från Djurskyddet Örnsköldsvik, så ber vi dig att läsa igenom informationen SÖKER NYTT HEM först.

Här nedan finner du de katter som nu söker nya hem. Det finns oftast fler katter än de som finns på denna sida. Detta p.g.a. att de ligger olika i sin utveckling och vissa behöver mer tid innan de kan flytta till sina nya hem. Men kontakta oss gärna så kan vi berättar mer! Formulär för intresseanmälan finner du längst ner på denna sida!

HULDA, ålder okänd

Hulda är en skygg liten kisse som behöver ett hem med tid, trygghet och lugn där hon kan få utvecklas och blomma ut i hennes egna takt. Hon har levt enbart ute och inte haft människokontakt innan. Hulda har gärna en kattkompis i sitt nya hem som kan agera storasyskon.

KENT, okänd ålder

Detta är Kent, han är en stilig herre som varit med om lite trauma tidigare i livet som nu gör att han har problem med tänderna. Men trots det är han en kämpe och en katt som längtar efter kärlek i sitt nya hem.

Kastrerad och ID-märkt, redo för försäljning redan idag. Vi har kontakt med veterinär ang. tänderna.

KEVIN, okänd ålder (tingad)

Kevin, med de stora fina ögonen, är en herre som längtar till en trevligt och gosigt hem. Han har pga trauma få tänder kvar men ack så mycket kärlek han kommer kunna ge sin nya familj.

Kastrerad och ID-märkt, redo för försäljning redan idag. Vi har kontakt med veterinär ang. tänderna.

KJELL, okänd ålder

Kjell, en skygg och försiktig kille, letar sitt för-alltid-hem där han kan få all den kärlek han längtar efter. Han har tandproblem sedan tidigare trauma.

Kastrerad och ID-märkt, redo för försäljning redan idag. Vi har kontakt med veterinär ang. tänderna.

Maja, 14 år

Maja är en omplaceringskatt som nu letar nytt hem då hennes förra ägare tyvärr inte kunde ha henne kvar i hemmet på grund av allergi. Hon är en tam och gosig dam i sina bästa år som letar ett hem hon kan spendera sin pension i och ha den bästa tiden i sitt liv. Maja vill ha möjlighet till utevistelse.

KLARA, okänd ålder

Här har vi Klara, en skygg men fin liten dam. Hon söker ett hem med mycket kärlek och trygghet då hon har haft ett trauma som hon varit med om. Hon är van att bo med andra katter.
Klara är kastrerad, ID-märkt och vaccinerad och redo för flytt.

KAROLA, okänd ålder

Denna fina kisse heter Karola och letar ett hem där hon kan få blomma ut till den gosiga katt vi ser att hon kan bli och längtar efter att få vara. Karola är van att bo med andra katter och har gärna en kompis. Bra att veta är att Karola varit hos veterinären pga tänderna men är något som vi berättar mer om när ni träffar henne.

Klara är kastrerad, ID-märkt och vaccinerad och redo för flytt.

SIGGE, 5 år

Detta är 5-åriga Sigge, en kastrerad hane född 2017 som idag är innekatt i stan men inte trivs som det längre och önskar att komma till någon som har möjlighet att ha honom både fritt ute och inne.

Sigge är vaccinerad och chipmärkt. Sigge gillar att dricka vatten från sin katt-fontän (följer såklart med) äta majs direkt ur burk och gosa lite på sina egna villkor och när det passar honom.

Att busa med diverse leksaker eller gömma sig i sin tunnel är andra saker Sigge gärna gör!

Han trivs inte längre som innekatt utan kräver mer aktivering än vad som kan erbjudas i lägenhet.

Önskar att bo som ensam djur då han inte visat gilla andra katter eller hundar, barn i alla åldrar går Sigge fint ihop med!

KAJ, okänd ålder

Här har vi Kaj, en söt liten orange kisse som på många sätt är lik katten Gustaf. Precis som katten Gustaf är Kaj en charmör, men han måste få komma till ett hem med trygghet och tålamod samt mycket kärlek. Han har varit med om trauma och behöver komma till ett stabilt och lugnt hem. Även Kaj har pga tidigare trauma problem med tänder.

Kastrerad och ID-märkt, redo för försäljning redan idag. Vi har kontakt med veterinär ang. tänderna.

DORIS, 2 år (tingad)

Denna fina långhåriga gudinna letar ett hem där hon kan få ge all gos och kärlek och få tillbaka detsamma. Hon är en tam och supergosig kisse som vill vara där du är. Doris vill gärna vara ensamkatt då hon vill ha all uppmärksamhet på sig, en uppmärksamhet hon saknat. Hon vill ha utevistelse i sitt nya hem.

Doris är redo för flytt till sitt för-alltid-hem efter kastrering och ID-märkning 27/6.

YATZY, 12 år

Yatzy är en fin dam i sina äldre dar, men det är ju dom bästa åren. Hon är van att bo med andra katter och vill ha ett hem där hon kan gå ut och utforska.

Denna damen vill inte bo i lägenhet utan i ett hus kanske mer på landsbygden eller närhet till skog.
Hon är kastrerad och chippad och redo för att hitta sitt för-alltid-hem.

RANDIS, 4 år

Randig söker ett för-alltid-hem med en kattkompis och möjlighet för utevistelse. Han älskar att få utforska i skogen och ser framemot nya äventyr. Randig är lite skygg men när han känner sig trygg kommer han att blomma ut till en supergosig och mysig kisse.

Randig är kastrerad och ID-märkt och redo för flytt redan idag!

CHARLIE, 2-3 år

Charlie är en omplaceringskisse som nu letar sitt för-alltid-hem som har mycket kärlek, trygghet och tid att ge. Hon är lite skygg men med ett hem som kan ge henne det där lilla extra kommer hon att ge lika mycket tillbaka i kärlek.

Charlie är kastrerad och ID-märkt och redo för flytt redan idag!

HJÖRDIS, 5 år

Hjördis är en god och gosig kisse som vill kunna vara både inne och ute. Helst är hon ute på dagstid och gosar på kvällstid i soffan. Hjördis letar ett hem utan barn. En god delikatess hon tycker om är laktosfri grädde, men såklart i måttliga mängder.

Hjördis är kastrerad och ID-märkt och redo för flytt till sitt för-alltid-hem redan idag!

Är du intresserad av att köpa en katt från Djurskyddet? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

INTRESSEANMÄLAN KATT