Söker hem

Vi har ofta fler katter som söker nya hem än de som finns upplagda här på hemsidan. Ibland hinner vi inte uppdatera sidan när det kommer in nya katter.

Är du intresserad av en katt från Djurskyddet Örnsköldsvik, så ber vi dig att läsa igenom informationen SÖKER NYTT HEM först.

Här nedan finner du de katter som nu söker nya hem. Det finns oftast fler katter än de som finns på denna sida. Detta p.g.a. att de ligger olika i sin utveckling och vissa behöver mer tid innan de kan flytta till sina nya hem. Men kontakta oss gärna så kan vi berättar mer! Här finns formulär för intresseanmälan: Tryck HÄR!

Malibu

Malibu är en hona som ser framemot att flytta till sitt för-alltid-hem. Hon tycker om att ligga i soffan och gosa med sin husse/matte. Hon fick en kull kattungar i våras och alla de har hittat nya hem och nu letar hon sitt. Malibu hittades ute med sina kattungar och trivs nu i värmen inomhus. Hon är gärna där husse/matte är och tycker om att få en godbit i köket.

Missan, 6 år och Lisa, 5 år

Detta är Missan (vänster) och Lisa (höger), de är bästa vänner och vill hitta ett hem dit de kan flytta tillsammans. Missan kan vara utekatt då hon på sommaren har kunnat gått på äventyr i sommarstugan hon bodde innan. Även Lisa kan vara utekatt och skulle vilja ha möjlighet till lite äventyr. De är båda mysiga när de bott in sig och har mycket kärlek att ge.
De båda är kastrerade.

Eszter, 6 år

Detta är Eszter, hon är en sexårig hona som söker nytt hem. Hon tycker om att bli kliad och klappad men inte att sitta i knä. Hon tycker om att leka, helst där hon får springa mycket. Eszter vill gärna kunna ha möjlighet att gå ut om hon vill det, hon tycker om att vara inne på vintern och ute på sommaren.

Bra att veta om Eszter är att hon har en gammal skada i ena bakbenet från att ha varit äventyrlig under hennes kattungeår.
Hon är kastrerad, chip-märkt, försäkrad och redo att flytta till sitt nya hem redan idag.

Baloo och Bobbo (tingade)

Här har vi syskonen Baloo och Bobbo. De önskar få flytta tillsammans till sitt nya hem. De är två lekfulla kattungehanar som nu söker sitt för-alltid-hem. Baloo (till vänster) och Bobbo (till höger) är de sista i sin kull att hitta nya hem. De är försäljningsklara redan nu.

TinTin, 14 år

Här har vi en stilig herre i sina bästa år. Tintins ägare gick tyvärr nyligen bort och han letar nu ett hem där han får spendera sina sista år med mycket gos och kärlek.

CISSI, 9 år

Detta är Cissi, hon är en riktigt gosig donna. Hon charmar alla som hon möter och tycker om att vara nära, helst i soffan eller som på bilden i en liten koja. Hon är redo att flytta till sitt för-alltid-hem redan nu.
Vill ni träffa Cissi så kan ni göra det genom att fylla i en intresseanmälan.

SIRI, 8-9 månader

Detta är Siri, hon är en katt som söker ett hem där hon lever som ensamdjur och utan små barn. Hon skulle passa i ett hem där matte/husse kanske är hemma mycket om dagarna och där hon får all uppmärksamhet. Siri är en blyg och försiktig kisse.

Harry, okänd ålder

Detta är Harry, han är en skygg katt som letar ett tryggt och tålmodigt hem där han får tid på sig att känna sig bekväm och hemma. Han har tidigare bott utomhus och är fortfarande lite osäker på människan, vilket är varför han behöver extra kärlek.

Hubert, okänd ålder

Hubert, han har tidigare bott utomhus och nu letar han efter ett för-alltid-hem där han får mycket kärlek och tid. Då han bara bott ute är människan fortfarande lite läskig och han behöver en familj som ger honom tid att bli bekväm, därefter kommer han blomstra ut som en stor fin ros.

Charlie, okänd ålder

Här har vi vår fina katt Charlie, han är en stor och stilig herre som nu letar sitt för-alltid-hem. Han hittades i Nordingrå där han hade gått ute en lång tid och förmodligen alltid har bott ute. I sitt nya hem behöver han lite extra tid och kärlek innan han är helt bekväm, men vi ser att han kommer bli en riktigt gosig kisse.

%d bloggare gillar detta: